Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inloopochtend, 9.00 – 11.00 uur

17 januari

“Inloopochtend Vrije School Peelland.

Woensdag 17 januari tussen 9.00 – 11.00 uur.

Ook zo nieuwsgierig naar Vrije School Peelland?

Je ontdekt op de Vrije School Peelland je talenten niet alleen op het gebied van rekenen en taal, maar ook tijdens de wekelijkse lessen fluiten, handwerken, schilderen, vormtekenen, koorzingen en vele andere expressieve vakken.

We bieden onderwijs voor het hoofd, het hart en de handen.

Of, zoals we onlangs hoorden zeggen: “Op Vrije School Peelland staat het onderwijs in dienst van de persoonlijkheidsvorming.” Een mooi compliment, want daar staan we voor.

We leren en stimuleren kinderen. Daarbij maken we gebruik van het cognitieve leervermogen, creativiteit, spel, beweging, handvaardigheid en uiteraard de vakkennis van de leidsters en leerkrachten.

Wil je ook kennismaken, sfeer proeven en zien hoe fantastisch onze kinderopvang en ons onderwijs zijn? Dan nodigen we je heel graag uit op woensdag 17 januari!

Er zijn rondleidingen door de Kindertuin, de school en natuurlijk laten we onze speelplaatsen met de door kinderen gemaakte bouwwerkstukken zien. Er zijn medewerkers van de Kindertuin en de school die informatie geven en al je vragen beantwoorden.

Kom gewoon eens langs en laat je positief verrassen!”

Gegevens

Datum:
17 januari
Share This
Scroll naar boven